(033) 258 11 50 info@qonect.nl
Selecteer een pagina

Dit is Qonect

Onze meerwaarde

Ieder project wordt in dezelfde werk- en denkwijze uitgevoerd, vooraf wordt een Programma van Eisen (PvE) samengesteld. Dit plan wordt nauwgezet samen met de opdrachtgever samengesteld aan de hand van de eisen en wensen. Op basis van dit plan werken wij de complete begroting en de bouwtekeningen uit en kunnen wij de exacte (realisatie)kosten berekenen. En daar ligt onze kracht, wij calculeren al jaren voor gerenomeerde aannemers en onderaannemers. Daarom weten we exact de marktsituatie in de bouwwereld. Zodoende is onze calculatie (bijna) altijd in uw voordeel!

Wij denken mee in uw plannen en kunnen u waarnodig op een andere manier laten zien hoe wij in (praktische) oplossingen denken. Dit geldt zowel voor een kleine (aan)bouw tot enorme bouwprojecten in de utiliteitsbouw.

Bouwmanagement is een term die hedendaags gebruikt wordt voor de totale begeleiding van een bouwproject. Nadat wij een begroting hebben opgezet stellen wij samen met de opdrachtgever een Plan van Aanpak (PvA) samen waarin we bepalen welke (onder)aannemers er worden ingeschakeld. Het totale offertetraject is dan ook bij ons in goede handen. Voor ieder werk hebben wij de juiste partners tot onze beschikking waarbij wij altijd kiezen voor de meest gunstige tarieven maar daarentegen ook hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Regelmatig zijn wij dan ook te vinden bij onze projecten waar we de kwaliteit, voortgang, planning en de begroting nauwgezet in beeld houden en waar nodig meteen kunnen bijsturen.

ONS TEAM

  • Gerda Aalten
    Projectleider

  • Fred Lozeman
    Bouwkundig Tekenaar

  • Jan-Willem van de Glind
    Directeur

Onze diensten bestaan uit 4 onderdelen

Beheer

Korte tekst over beheer

Verbouw

Korte tekst over Verbouw

Woningbouw

Korte tekst over woningbouw

Utiliteitsbouw

Korte tekst over utiliteitsbouw