(033) 258 11 50 info@qonect.nl
Selecteer een pagina

Qonect Bouwadvies

Wij denken echt met u mee!

Op tijd geregeld en binnen budget!

Uw project onze zorg..

Wij denken echt met u mee!

Al meer dan 10 jaar ervaring in beheer, utiliteitsbouw en verbouw

Dit is Qonect:

Wij leveren sinds april 2004 onze diensten en adviezen aan aannemers, projectontwikkelaars, particulieren, bedrijven, woningcorperaties, scholen en de gezondheidssector. Heeft u plannen om te verhuizen, verbouwen, nieuw te bouwen dan helpen wij u graag met het realiseren van al uw plannen. Totale ondersteuning en begeleiding van uw bouwplannen, daar kunt u van op aan!

Waarom Qonect:

Heeft u plannen om te verbouwen, nieuw te bouwen of te verhuizen? Wij helpen u graag met het realiseren van al uw plannen. Wij denken in (praktische) oplossingen. Van klein tot groot. Wij kennen de bouwmarkt, hebben goede connecties met gerenommeerde (onder)aannemers en kunnen zo realistische en gunstige calculaties maken. Dit is onze kracht. Begeleiding van A tot Z. Gedurende het hele traject zijn wij op ieder onderdeel pro-actief door de planning, voortgang en begroting nauwgezet in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. Om u volledig te ontzorgen, kunt u bij ons uw gebouwen in beheer laten nemen.

Nieuws

MAKE Center – Nieuwegein

MAKE Center – Nieuwegein

MAKE Center ROC Midden Nederland opgeleverd Qonect bouwadvies bv. verzorgde het complete bouwmanagement en de uitvoeringstekeningen bouwkundig....

Lees meer

Wij kennen de markt

Alles op tijd geregeld

Wij blijven binnen budget

Onze Projecten